• Winnaar Jan 2020

U bevindt zich in ...

Bestuurslid 3

Stefan Knaapen

Ik ben begonnen met fotograferen na de geboorte van mijn eerste kind en heb kort daarna mijn eerste spiegelreflex aangeschaft.
Samen met een vriend heb ik heb diverse cursussen gevolgd om mijn kundigheid te vergroten. Mijn interesse in fotografie is hierdoor enorm gegroeid, ik heb hierna ook besloten om wat professionele apparatuur aan te schaffen. Ik doe tussen het normale werk door wat losse opdrachten, waaronder communiefotografie.

Ik vind het leuk om mensen te fotograferen, ook dieren en landschappen hebben mijn interesse.
Het is voor mij weer iedere keer een uitdaging om de persoon in zijn eigen kracht op de foto te zetten.

Om mijn passie voor fotografie te kunnen delen ben ik lid geworden van Fotoclub Helmond. Binnen onze fotoclub zijn er een aantal mooie projecten opgezet waaraan ik ook heb deelgenomen. En zo leren we allen van elkaar en wordt ieder er beter door.